SafeBoat - Win régi Nyomtatás

  • 2

Látogasson el a https://cloud.safeboat.hu címre, majd lépjen be a felhasználónév/jelszó párossal.

A bejelentkezés első alkalmával megjelenik az alkalmazásokra mutató link.


Amennyiben nem jelenik meg az üdvözlő képernyő, vagy a későbbiek során szüksége van további kliensek telepítésére, úgy látogasson el a http://bit.ly/safeboat-kliens-telepites   oldalra, és kattintson az Ön által használt rendszer (Windows, MAC, Linux) gombra.
A telepítési folyamat ugyanaz, mint bármely más program esetében: (A telepítővarázslót a "NEXT" lenyomásával lehet végig vinni.

Érdemes az integrációt választani, a későbbiekben egyszerűen oszthat meg fájlokat a "Windows File Manager" segítségévelAdjuk meg a telepítés helyét:A telepítés végeztével indítsuk el a kliens programot (Amennyiben a "Run Nextcloud" ki van pipálva, úgy automatikusan elindul.


Az első indításkor meg kell adni, melyik serverhez csatlakozzon. (Amennyiben nem biztos benne, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat)
Alap esetben ugyanazt a címet kell beírni, mint a webes eléréskor, tehát: https://cloud.safeboat.hu
A következő lépésként adja meg felhasználónevét és jelszavát(ugyanaz mint a webes felülethez)

Ezen a képernyőn kiválaszthatja, hogy mindent szinkronizáljon le (Sync everything from the server), vagy csak bizonyos  könyvtárakat szinkronizáljon le a serveren lévő adatok küzöl (Choose what you sync)

Kiegészítő opciók:

  • Ask for confirmation before synchronizing folders larger than 500 MB (Kérjen megerősítést, mielőtt szinkronizálná az 500MB-nál nagyobb könyvtárakat) - itt állítható a kívánt érték
  • Ask for confirmation before synchronizing external storages (Kérjen megerősítést, mielőtt szinkronizálná a külső meghajtókat) - ez az opció külön kérésre érhető el.

Válassza ki a helyi mappát, amelyet szinkronizálni szeretne a szerverrel. Alapesetben ez a Felhasználók\Felhasználó neve\Nextcloud mappa.

FIGYELEM!!!! Kizárólag a megadott mappán belüli fájlok kerülnek szinkronizálásra a szerverrel! Kérjük az első feltöltés esetében mindnképpen ellenőrizze, hogy a webes felületen minden szinkronizálni kívánt könyvtár/fájl felkerült a szerverre!
A kliens beállításra került.
Hasznosnak találta ezt a választ?

« Vissza